Same space: different treatment.


Some people can see a blank canvas and fill in the gaps. Others can't.


With this office, the client concern was that the location might not attract the Soho crowd - it just wasn't quite in the right spot.


Our brief was therefore to create visuals that countered these concerns.


There was no interior design 'brief', merely an intent to create something a bit "Soho".


We mood-boarded, designed and created the visual from scratch.


It took less than a week.


If you need to target a particular market, maybe we could do something similar for you on your next development project?

3 views0 comments

Recent Posts

See All

A truly virtual virtual tour

From a muddy field to a marketing dream come true. Our work on Firethorn Trust's project 'Ascent' has delivered a film, CGIs and a virtual tour. Unlike the photographic Virtual Tours we have all seen